Modern wonen in Arnhem

Het nieuwe appartementencomplex met 104 zelfstandige huurwoningen.


Aan de historische Velperweg is een monumentale villa gesitueerd, verbonden met een voormalig kantoorgebouw van Rijksoverheid. Het totale complex van in totaal 12.500 m2 is getransformeerd tot een woongebouw, een ontwikkeling van Magis Vastgoed. Verdeeld over vijf lagen zijn 104 woningen van gemiddeld 60 m2 gerealiseerd. Deze woningen variëren in grootte en prijs, voor ieder wat wils.

De villa aan de Velperweg is naar historische tekeningen gerenoveerd en vormt de luxe entree voor het achtergelegen pand. Ook is er een prachtig tuinplan ontwikkeld. Bij Magis Vastgoed staat duurzaamheid hoog in het vaandel: het grootste deel van de woningen zijn onder andere voorzien van minimaal energielabel A.

Bekijk ons aanbod Bekijk de sfeerimpressie
De locatie

Villa 19 is gelegen in Arnhem aan de Velperweg. De achterzijde van het pand bevindt zich aan de Rosendaalsestraat. Treinstation Arnhem Velperpoort, Albert Heijn, en verschillende restaurants zijn makkelijk te bereiken met de fiets of te voet. Het complex is gelegen nabij een park dat op loopafstand ligt waar het heerlijk wandelen, sporten of zonnen is.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op!

Ons professionele team helpt u graag. Voor korte vragen kunt u ook een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen.